top of page

OM UNLUCKY

Jeg hedder Anna, jeg er 24 år og studerer til Designteknolog i København, med speciale i bæredygtig mode. Jeg har strikket i et par år nu, og begyndte i September 2021 at lave mine egne opskrifter!

Hvorfor Unlucky?

Navnet Unlucky Knits opstod, fordi jeg syntes jeg var ret uheldig, måske lidt klodset og lidt for uperfektionistisk med mine strikke, end alle de andre strikkere jeg så på sociale medier. Men, der er ikke kun én måde at være en strikker på - min måde er så bare den afslappede og lidt pyt-agtige måde. Jeg tipper dig gerne om alle de bedste måder at springe over hvor gærdet er lavest, og inkluderer masser af disse tips i mine opskrifter.

13 er mit lykketal, jeg er født d. 13. og jeg har sågar tatoveret "Lucky 13" lige på achilleshælen. Det er mit lykketal, fordi jeg som lille syntes det var mega synd for tal nr. 13 at alle sagde det var et ulykkestal - så det blev mit lykketal.
Og nu har tallet så inspireret navnet af mit lille business!

IMG_5835.jpg

ER MINE OPSKRIFTER NEMME AT FORSTÅ?


Det er vigtigt for mig, at de opskrifter jeg laver er nemme at forstå og udførligt beskrevet. Det er næsten umuligt at læse en strikkeopskrift, med alle de forkortelser og koder de indeholder, når man er ny i strikkegamet. Derfor er mine begyndervenlige opskrifter udarbejdet med ingen eller meget få forkortelser - og selv mine lidt sværere opskrifter, til den øvede strikker, er beskrevet meget udførligt og letforståeligt. Det er selvfølgelig altid individuelt, hvad man synes er nemt eller svært at forstå.

Mine opskrifter er næsten skrevet 
som om, at jeg sidder overfor dig og forklarer dig opskriften. Der er små kommentarer, tips og motiverende ord igennem hele opskriften. Da jeg selv startede ud med at strikke, synes jeg det var næsten umuligt at forstå det kodesprog der hedder *2 dr r, vend, 3 vr, h-udt* og så videre. Derfor er mine opskrifter udført lidt mere afslappet. Hvis du er helt nybegynder, anbefaler jeg at strikke"Unlucky Jumper" der specifikt er lavet til nybegyndere, hvori alting forklares meget detaljeret, uden forkortelser og svære teknikker.

INKLUDERENDE STØRRELSER

Det ligger mig meget på sinde, at lave så inkluderende opskrifter som muligt. Derfor har mange af mine opskrifter forskellige muligheder for, hvordan f.eks krop og ærmer udarbejdes, alt efter hvilken kropstype du har. Det har jeg gjort for at sikre mig, at du får den bedste pasform til netop dig.
Fra oktober 2022 er der inkluderet størrelser fra XS - 5XL i mine opskrifter. Opskrifter udgivet inden da bliver ligeledes løbende opdateret med flere størrelser.


Derudover er inkluderer mine opskrifter på tætsiddende striktrøjer altid flere forskellige måder du kan udarbejde toppen på, alt efter din kropstype!
 

bottom of page